fbpx

Fogyás, zsírégetés, alakformálás

És szabadulás a narancsbőr fogságából

Tudod, mit kell tenned?

Hogy hatékonyan és belátható időn belül fogyj úgy, hogy közben a bőröd is feszesedjen, megszűnjön a narancsbőr és elérd a kívánt alakformálást és zsírégetést? Az alábbiakat gyűjtöttük össze neked:
Diétázol

Elkezdesz diétázni, mert ezzel csökkented a kalória bevitelt

Edzel

Elkezdesz edzeni, hogy építsd izmaidat és növeld az elégetett kalóriákat

Infraszaunázol

Elkezdesz infraszaunába járni, hogy felgyorsítsd a méregtelenítést, a fogyást és még a bőröd is szép legyen, megszabadulj a narancsbőrtől

De kinek van erre ideje?

Mindehhez napi több óra szükséges, hiszen 600-1000 kalória elégetéséhez legalább 80-90 perc intenzív edzés és ezen felül 30 perc infraszaunázás szükséges. Ezt heti legalább 3 alkalommal kell elvégezned, hogy hatékony legyen!

Tudjuk, hogy nem feltétlenül van időd a munka és a gyerekek mellett több órát edzeni. A jó hírünk, hogy nem is feltétlenül van szükség erre!

Mit szólnál hozzá, ha mindezt heti 150 percben (3 alkalomra osztva), azaz 2,5-szer kevesebb idő alatt is elérhetnéd, ráadásul exkluzív környezetben, prémium kiszolgálással és törődéssel?
Infrashape szolgáltatásunk hatékonyan és igazán látványosan ötvözi az alakformáló edzések és alakformáló gépek, az infratrainer (infrabicikli), a vákuummasszázs, a kardió edzések (bicikli) és az aromaterápia legjobb hatásait, melyek együtt alkalmazva felerősítik egymást, ezzel is hatástöbbszörözést érve el.
Végre egy olyan módszer, mellyel már az első alkalommal látványosan veheted fel a harcot a narancsbőr ellen!
Mit szólnál hozzá, ha mindezt heti 150 percben (3 alkalomra osztva), azaz 2,5-szer kevesebb idő alatt is elérhetnéd, ráadásul exkluzív környezetben, prémium kiszolgálással és törődéssel?

Infrashape árak

Ajánljuk figyelmedbe kedvezményes infrashape bérleteinket!
GYERE EL HOZZÁNK ÉS GYŐZŐDJ MEG RÓLA, HOGY MENNYIRE HATÁSOS ÉS IDŐKÍMÉLŐ EDZÉST NYÚJTUNK NEKED!
VIGYÁZAT, MERT AZ EREDMÉNY MÁR EGY ALKALOM UTÁN IS LÁTVÁNYOS LEHET!
SZINTÉN FOGYNI VÁGYÓ BARÁTNŐK MELLETT NEM JAVASOLT, KÁROS MELLÉKHATÁSOK LÉPHETNEK FEL, ÚGY MINT: IRIGY PILLANTÁSOK, PIKÍRT MEGJEGYZÉSEK LÁTVÁNYOS FOGYÁSODDAL KAPCSOLATBAN

Időpontot kérek

14 + 9 =

Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérő lehet.

CÍMÜNK

Budapest, Viktor Hugo utca 5.

Elérhetőség

+36 30 377 5555

info@infrashape-alakformalas.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16.30

Call Now Button