fbpx

Zsírfagyasztás, fájdalomcsillapítás, arc és bőr kezelés Budapest 13. kerületében!

LocalCryo kezelés

LocalCryo kezelés

H-P: 6-21:30, Sz-V: 8-16:30

Miben segít Neked a zsírfagyasztás?

N

Zsírfagyasztás

(hatékony zsírbontás már első alkalommal is)

N

Arckezelés

(ráncok kezelése, pórusok összehúzása)

N

Bőrbetegségek

(pl. ekcéma)

N

Sérülések gyógyítása

(pl. műtét után, ízületi gyulladás)

-160fokos nitrogénpárával fagyasszuk le a zsírsejteket, melynek következtében a zsírsejtek megfagynak, elpusztulnak, a többi zsírsejtről leválva bekerülnek a nyirokrendszerbe, amit minimum 3 liter víz elfogyasztásával, és egy nyirokrendszert serkentő testmozgással (50 perces infrashape edzés) ki lehet tisztítani, így bekövetkezik az alkalomról alkalomra történő centiméterben is mérhető fogyás a kezelt terület/területekről!

A zsírfagyasztás (Local Cryo terápia) hatása fokozható illetve gyorsítható, ha a kezelést kombináljuk egy Ultrahangos Kavitációs zsírbontással, mivel az ultrahangos kezelésnek köszönhető térfogatváltozás miatt egy például 25 perces hasi zsírfagyasztást ultrahanggal együtt elvégezve a szervezetünk nagyjából egy 45-55 perces folyamatos fagyasztásnak fog fel!

Terápiánkat leginkább azon Vendégeinknek javasoljuk, akik bizonyos területeken (Pl: has, csípő, comb, kar, hát, vádli, stb…) szeretnének megszabadulni a makacs zsírpárnáktól/zsigeri zsírtól, és gyors eredményre vágynak!

Terápiáink kúraszerű alkalmazása hozza a leggyorsabb és legjobb eredményeket, Local Cryo Zsírfagyasztás esetében egy teljes kúra 4hetet, Ultrahangos Kavitációs zsírbontás esetében 5 hetet vesz igénybe.

Bármilyen jellegű kérdés esetén akár telefonon, akár személyesen forduljon hozzánk bizalommal!

LocalCryo terápia? Mit jelent ez pontosan??

 

A LocalCryo egy aktív krióterápiás készülék, amely az egész testünkre jótékony hatással bír, mind ezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrémen alacsony hőmérsékletnek van a test adott része kitéve, (mínusz 160 fok), ami a nitrogén párának köszönhető.
Az emberi test extrém hőmérsékletnek való kitétele által, a testsúlycsökkentés és a fájdalomcsillapítás, bőrfeszesítés népszerű módszere.

Miért jó a CryoFacial arckezelés?

Az arcra és a nyakra alkalmazott CryoFacial arckezelés csökkenti a pórusméretet, a puffadást, elősegíti a kollagén termelését, és egyenletesebb tónusú, feszesebb megjelenést eredményez.

LocalCryo zsírfagyasztás Prémium Infrashape Studio - 600x400 5
Előnyei:

 

– Csökkenti a hibákat és a hegeket,

– Gyorsítsa a gyógyulást, és javítsa a bőr állapotát, mint például a rosacea és a dermatitis

– Csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat

– Frissít, kisimít, élettel tölti fel az arcot

 

Az ismétlődő Cryo Arckezelések a kollagén termelésének növekedését eredményezik a sejt növekedési ciklusának serkentésével.
Mennyi ideig tart a hatás?
Az egyénektől, és az életmódtól, és étrendtől függően az eredmények több hónapig vagy több évig tartanak.
A kezelést a maximális hatás érdekében kúraszerűen ajánljuk, ami 4 hétig tart.

Zsírfagyasztás!

 

LocalCryo terápia? Mit jelent ez pontosan??

 

A Local Cryo használatával szabályozott és felügyelt formában, rendkívül hatásos módon csökkenthetjük a zsírpárnák vastagságát – ennek már az első néhány kezelés után is lesz látható eredménye. Az ilyesfajta kezelés nagy előnye, hogy nem károsítja a bőrt, az idegeket, az ereket vagy az izmokat.

A LocalCryo-val a felesleges zsírréteg lokálisan kezelhető, bármely testrészen. A kezelés során a bőrfelület akár 4 fokig lehűlhet, míg az alatta lévő zsír érzékenyebben reagál a hidegre ( a kezelést – 160 fokos nitrogén párával végezzük), és a zsír szinte szó szerint lefagy, és könnyebben eltávolítható a szervezetből. Azáltal, hogy a bőrt rendkívül alacsony hőmérsékletre bocsátja, az agy és a test egy egyedülálló módon reagál a hideg termogenezis hatására. Még az enyhe vagy mérsékelt hűtés is akár 300% -kal növelheti az anyagcserét, súlyos kalóriákat égethet, és kiválthatja a barna zsírszövet (BAT vagy barna zsír) termelését. Minél több barna zsírunk van, annál hatékonyabban égethető el a sima zsírréteg. A BAT elégeti a fehér zsírt, és biztosítja azt a mechanizmust, amellyel a test anyagcseréje gyorsul így megnövelhető a kalóriák égetése, de nem csak a kezelés alatt hanem általánosságban is.

LocalCryo zsírfagyasztás Prémium Infrashape Studio - 600x400 3

Mi az a BAT, és miért hasznos nekünk?

 

A BAT egy egyedülálló zsírfajta, amely aktiválódik és kalóriát éget, amikor hideg van. Pontosabban, a BAT hőt termel a rendes fehér zsír égetésével, amely tipikusan az emberi középső részen található (gyomor, csípő és láb). A csecsemők különösen magas BAT-értékkel rendelkeznek, hogy hő keletkezzen és melegen tartsa őket, de a BAT-szintek hajlamosak a korral csökkenni. A kutatások kimutatták, hogy a rendszeres hidegnek kitett személy növeli a BAT szintjét. A BAT aktiválódása és növelése olyan mechanizmust biztosít, amellyel a szervezet gyorsabban szabadít meg a testben található fehér zsíroktól.

A LocalCryoval végzett zsírfagyasztás hatása akár már 1-2 kezelés után is rendkívül látványos, már az első kezelés során csökkenthető a zsírvastagság, de nagyon fontos, hogy a kezelés napján és terápia alatt a folyadékbevitelt meg kell emelni (minimum 3 liter /nap – víz!, illetve fontos, hogy az eredmények szemmel láthatóan később jelentkeznek mint a kezelés, mivel a testnek időre van szüksége a zsírok mobilizálásra, azonban a feszesség, bőrtónus már az első alkalom után látványos).

Nem invazív. Célzottan hat a zsírsejtekre. Nem károsítja a bőrt, idegeket, ereket, izmokat vagy szöveteket. Nehezen fogyasztható területekre is használható.

 

Fájdalom mentes, kockázatmentes.

 

Az eredményesség fokozható ha a zsírfagyasztás után a vendég nyirokkeringést fokozó testmozgást, vagy masszázst vesz igénybe, ilyen például az InfraShape edzés, mely hatékonyan támogatja a zsír eltüntetést.

LocalCryo zsírfagyasztás videón:

GALÉRIA

LocalCryo árlista

Percdíj
1 perc 690 Ft
Bérletek
100 perces bérlet (600 Ft/perc, a vásárlástól számított 30. napig felhasználható) – kedvezmény értéke: 9.000 Ft 60.000 Ft
200 perces bérlet (560 Ft/perc, a vásárlástól számított 60. napig felhasználható) – kedvezmény értéke: 26.000 Ft 112.000 Ft
Infrashape vásárlása mellé Cryo Bérletek
100 perces bérlet (560 Ft/perc) – kedvezmény értéke: 13.000 Ft 56.000 Ft
200 perces bérlet (520 Ft/perc) – kedvezmény értéke: 34.000 Ft 104.000 Ft

BÉRLETEK VÁSÁRLÁSA ESETÉN

A lejárati idő a megvásárolt bérletre mindig feltütetésre kerül.

A bérletek megvásárlása, valamint lejárata esetén pénzt nem áll módunkban visszatériteni.
Pénztártól való távozás után reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
A bérlet/alkalom vásárlás a beleegyező nyilatkozat aláírásaval érvenyes.

Ajánlások

Has kezelés zsírfagyasztás: 25 perc 17.250 Ft
Fenék kezelés: 20 perc 13.800 Ft
Combok kezelése: 30 perc 20.700 Ft
Arc kezelés: 12 perc 8.280 Ft
Arc és nyak kezelés: 18 perc 12.420 Ft
Teljes hát  kezelés: 30 perc 20.700 Ft
Nyak és váll kezelés: 6 perc 4.140 Ft
Bicepsz, tricepsz, térd, vádli (1 testrész): 5 perc 3.450 Ft
Csukló, boka, könyök, láb (1 testrész): 4 perc 2.760 Ft
Csípő kezelés: 20 perc 13.800 Ft
Toka kezelés: 7 perc 4.830 Ft

Kombinált árlista

Bármely másik bérlet egyidejű vásárlása mellé a szolárium bérlet árak:

50 perces szolárium bármelyik másik bérlet mellé (115 Ft/perc) 5.750 Ft
100 perces szolárium bármelyik másik bérlet mellé (105 Ft/perc) 10.500 Ft
150 perces szolárium bármelyik másik bérlet mellé (95 Ft/perc) 14.250 Ft
200 perces szolárium bármelyik másik bérlet mellé (85 Ft/perc) 17.000 Ft

CÍMÜNK

Budapest, Victor Hugo utca 5.

Elérhetőség

+36 30 0101 555

info@infrashape-alakformalas.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30

BEJELENTKEZÉS LocalCryo, Zsírfagyasztás kezelésre

    Szalonunk szinte teljes kihasználtsággal dolgozik, így kérjük ha közbejönne valami, feltétlenül mondd le az időpontot, minimum 24 órával előtte!

    Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérő lehet.
    Call Now Button