fbpx

Zsírfagyasztás, fájdalomcsillapítás, arc és bőr kezelés Budapest 13. kerületben!

LocalCryo kezelés

LocalCryo kezelés

H-P: 6-21, Sz-V: 8-16

Miben segít Neked a zsírfagyasztás?

N

Zsírfagyasztás

(hatékony zsírbontás már első alkalommal is)

N

Arckezelés

(ráncok kezelése, pórusok összehúzása)

N

Bőrbetegségek

(pl. ekcéma)

N

Sérülések gyógyítása

(pl. műtét után, ízületi gyulladás)

Extrém hideg az arcbőr szépségért,
a bőrhibák és az ekcéma ellen

 

LocalCryo terápia? Mit jelent ez pontosan??

 

A LocalCryo egy aktív krióterápiás készülék, amely az egész testünkre jótékony hatással bír, mind ezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrémen alacsony hőmérsékletnek van a test adott része kitéve, (mínusz 160 fok), ami a nitrogén párának köszönhető.
Az emberi test extrém hőmérsékletnek való kitétele által, a testsúlycsökkentés és a fájdalomcsillapítás, bőrfeszesítés népszerű módszere.

Miért jó a CryoFacial arckezelés?

Az arcra és a nyakra alkalmazott CryoFacial arckezelés csökkenti a pórusméretet, a puffadást, elősegíti a kollagén termelését, és egyenletesebb tónusú, feszesebb megjelenést eredményez.

 

Előnyei:

 

– Csökkenti a hibákat és a hegeket,

– Gyorsítsa a gyógyulást, és javítsa a bőr állapotát, mint például a rosacea és a dermatitis

– Csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat

– Frissít, kisimít, élettel tölti fel az arcot

 

Az ismétlődő Cryo Arckezelések a kollagén termelésének növekedését eredményezik a sejt növekedési ciklusának serkentésével.
Mennyi ideig tart a hatás?
Az egyénektől, és az életmódtól, és étrendtől függően az eredmények több hónapig vagy több évig tartanak. Célszerű 1 vagy 2 rendszeres kezelés az intenzív terápia befejezése után (az intenzív terápiáról részletesen lentebb olvashatsz), az eredmények fenntartása érdekében vagy azok fokozására. Cryofacial kezelést havi 1-2 x érdemes igénybevenni a gyönyörű bőr fenntartása végett, vagy ha eseményre készülsz és tündökölni szeretnél!

Zsírfagyasztás!

 

LocalCryo terápia? Mit jelent ez pontosan??

 

A Local Cryo használatával szabályozott és felügyelt formában, rendkívül hatásos módon csökkenthetjük a zsírpárnák vastagságát – ennek már az első néhány kezelés után is lesz látható eredménye. Az ilyesfajta kezelés nagy előnye, hogy nem károsítja a bőrt, az idegeket, az ereket vagy az izmokat.

A LocalCryo-val a felesleges zsírréteg lokálisan kezelhető, bármely testrészen. A kezelés során a bőrfelület akár 4 fokig lehűlhet, míg az alatta lévő zsír érzékenyebben reagál a hidegre ( a kezelést – 160 fokos nitrogén párával végezzük), és a zsír szinte szó szerint lefagy, és könnyebben eltávolítható a szervezetből. Azáltal, hogy a bőrt rendkívül alacsony hőmérsékletre bocsátja, az agy és a test egy egyedülálló módon reagál a hideg termogenezis hatására. Még az enyhe vagy mérsékelt hűtés is akár 300% -kal növelheti az anyagcserét, súlyos kalóriákat égethet, és kiválthatja a barna zsírszövet (BAT vagy barna zsír) termelését. Minél több barna zsírunk van, annál hatékonyabban égethető el a sima zsírréteg. A BAT elégeti a fehér zsírt, és biztosítja azt a mechanizmust, amellyel a test anyagcseréje gyorsul így megnövelhető a kalóriák égetése, de nem csak a kezelés alatt hanem általánosságban is.

 

Mi az a BAT, és miért hasznos nekünk?

 

A BAT egy egyedülálló zsírfajta, amely aktiválódik és kalóriát éget, amikor hideg van. Pontosabban, a BAT hőt termel a rendes fehér zsír égetésével, amely tipikusan az emberi középső részen található (gyomor, csípő és láb). A csecsemők különösen magas BAT-értékkel rendelkeznek, hogy hő keletkezzen és melegen tartsa őket, de a BAT-szintek hajlamosak a korral csökkenni. A kutatások kimutatták, hogy a rendszeres hidegnek kitett személy növeli a BAT szintjét. A BAT aktiválódása és növelése olyan mechanizmust biztosít, amellyel a szervezet gyorsabban szabadít meg a testben található fehér zsíroktól.

A LocalCryoval végzett zsírfagyasztás hatása akár már 1-2 kezelés után is rendkívül látványos, már az első kezelés során csökkenthető a zsírvastagság, de nagyon fontos, hogy a kezelés napján és terápia alatt a folyadékbevitelt meg kell emelni (minimum 3 liter /nap – víz!, illetve fontos, hogy az eredmények szemmel láthatóan később jelentkeznek mint a kezelés, mivel a testnek időre van szüksége a zsírok mobilizálásra, azonban a feszesség, bőrtónus már az első alkalom után látványos).

Nem invazív. Célzottan hat a zsírsejtekre. Nem károsítja a bőrt, idegeket, ereket, izmokat vagy szöveteket. Nehezen fogyasztható területekre is használható.

 

Fájdalom mentes, kockázatmentes.

 

Az eredményesség fokozható ha a zsírfagyasztás után a vendég nyirokkeringést fokozó testmozgást, vagy masszázst vesz igénybe, ilyen például az InfraShape edzés, mely hatékonyan támogatja a zsír eltüntetést.

LocalCryo árlista

Percdíj
1 perc 600 Ft
Bérletek
100 perces bérlet (560 Ft/perc, a vásárlástól számított 30. napig felhasználható) – kedvezmény értéke: 4.000 Ft 56.000 Ft
200 perces bérlet (510 Ft/perc, a vásárlástól számított 60. napig felhasználható) – kedvezmény értéke: 18.000 Ft 101.000 Ft
Infrashape vásárlása mellé Cryo Bérletek
100 perces bérlet (540 Ft/perc) – kedvezmény értéke: 6.000 Ft 54.000 Ft
200 perces bérlet (490 Ft/perc) – kedvezmény értéke: 22.000 Ft 98.000 Ft

BÉRLETEK VÁSÁRLÁSA ESETÉN

A lejárati idő a megvásárolt bérletre mindig feltütetésre kerül.

A bérletek megvásárlása, valamint lejárata esetén pénzt nem áll módunkban visszatériteni.
Pénztártól való távozás után reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
A bérlet/alkalom vásárlás a beleegyező nyilatkozat aláírásaval érvenyes.

Ajánlások

Has kezelés: 25 perc 15.000 Ft
Fenék kezelés: 20 perc 12.000 Ft
Combok kezelése: 30 perc 18.000 Ft
Arc kezelés: 12 perc 7.200 Ft
Arc és nyak kezelés: 18 perc 10.800 Ft
Teljes hát  kezelés: 30 perc 18.000 Ft
Nyak és váll kezelés: 6 perc 3.600 Ft
Bicepsz, tricepsz, térd, vádli (1 testrész): 5 perc 3.000 Ft
Csukló, boka, könyök, láb (1 testrész): 4 perc 2.400 Ft
Csípő kezelés: 15 perc 9.000 Ft
Nézd meg videón, hogyan zajlik egy Infrashape alakformáló, bőrfeszesítő  és zsírégető edzés!

GALÉRIA

CÍMÜNK

Budapest, Victor Hugo utca 5.

Elérhetőség

+36 30 0101 555

info@infrashape-alakformalas.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:00

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:00

BEJELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ

Szalonunk szinte teljes kihasználtsággal dolgozik, így kérjük ha közbejönne valami, feltétlenül mondd le az időpontot, minimum 24 órával előtte!

Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérő lehet.
Call Now Button